Вулиці Неаполя та місцеві кавові ритуали надихнули нас на розробку методу темного обсмажування, який майстерно розвиває каву до інтенсивного ступеня. З додавання робусти результатом стає оксамитова, кремова чашка з надзвичайно густим тілом і приємною гіркотою в післясмаку. Це данина поваги майстерності обсмажування в італійській кавовій столиці.
Походження
Ми створили Ispirazione Napoli як суміш робусти з Уганди з додаванням арабіки. Ми ретельно відібрали сорти кави, які витримують інтенсивне обсмажування, необхідне для цієї суміші – міцні зерна, здатні розвивати грубі, але чудові аромати, смаки і текстури, що відображають глибокі кавові традиції Неаполя.
Обсмажування
Дуже темне і інтенсивне обсмажування Іспіраціоне Наполі відображає традиційний метод обсмажування в Неаполі. Колись, прогулюючись вузькими вуличками Неаполя, можна було уловити сміливий аромат цієї обжарки, коли неаполітанці смажили каву в будинках на перших поверхах, відкритих на вулицю. У процесі глибокого обсмажування кавові зерна набувають грубі, але прекрасні характеристики. Це проявляється в густому, оксамитовому тілі, кремовій текстурі і приємній гіркості. Щоб досягти такої ступені обсмажування, потрібне справжнє майстерство, і інтенсивне обсмажування Ispirazione Napoli є даниною поваги цьому майстерству, яке ми спостерігаємо в італійській кавовій столиці.
Ароматичний Профіль
Ispirazione Napoli віддає данину коротким, міцним і темним еспресо цього південноіталійського прибережного міста – напоям, що поєднують грубість і красу. Це оксамитова, кремова чашка з надзвичайно густим тілом і приємною гіркотою в післясмаку.